Våra Tjänster

Mark & Anläggningsarbeten

Kompetens inom företaget, snabba och enkla kommunikationsled förenklar processen och höjer kvalitén på arbeten.
 
Inom företaget har vi projektledning, arbetsledare, maskinförare. anläggare och mättekniker. Allt för kunna hjälpa er som kund från första idé till färdig mark.

Maskin- & Materialtransport

Vi erbjuder vi våra moderna och välutrustade lastbilar och lastmaskiner en bred hantering av material och maskintransporter.

Allt från utlastning av material till transport och mottagning.

Väghyvel

Med modern hyvel utrustad med 3Dsystem för körning mot både GPS och Totalstation på precisionsnivå där kraven är som allra högst.  Vi tar åt oss vägjusteringar, nybyggnationer, vägförstärkningar, underhållshyvling av grusvägar och mycket mer.
 

Vinterväghållning

Vi har en bred och effektiv maskinpark för att snabbt och effektivt ta hand om snö och is för att skapa en trygg framkomst.

Mättjänster

Våran mät-avdelning hjälper er med allt från projektering till utsättningar, inmätningar för relationshandlingar.

 

Kontroller av volymer- och mängder och kan hjälpa er med allt från ritningstolkning, visualisering till maskinstyrning samt uthyrning av GNSS, Totalstationer & Basstationer

Materialförsäljning

Lämna ditt schaktmaterial och få ett förädlat material i retur. Vi utför även sortering och förädling av befintligt material direkt på arbetsplats.

Vi kan ta emot grus/morän, berg, jord, asfalt och rivningsbetong i både små och stora bitar samt andra sorters material efter förfrågan. Vi riktar oss mot små och stora företag samt privatpersoner.

Sociala medier

Kontakta oss

Henkes Gräv AB

Org.nr: 556798-6152

A: Timmervägen. 1 744 68 Horndal

M: info@henkesgrav.se