Mark & anläggningsarbeten

Entreprenad med bredd & kompetens

Kompetens inom företaget, snabba och enkla kommunikationsled förenklar processen och höjer kvalitén på arbeten.
 
Inom företaget har vi projektledning, arbetsledare, maskinförare. anläggare och mättekniker. Allt för kunna hjälpa er som kund från första idé till färdig mark.
 

Uthyrning av maskin- & yrkespersonal

Vi har maskiner från 5-38 ton, band- och hjulgrävare. Lastmaskiner,

dumprar, bandtraktor, väghyvel, anläggningsbil, kranbil och pistmaskin

Schakt & tomtplanering

Vi schaktar av allt från liten uppfart till en större industritomt, bortforsling och hantering av schaktmassor. Vi hjälper er med grovplanering, finplanering, platt- och stensättning. Vi kan även med kompetens inom företaget mäta in tomter, och flytta och skapa digitala modeller för att få ut en så effektiv schaktning och planering som möjligt. Modeller läggs in maskinernas GPS för att garantera ett så effektivt utförande som möjligt.

Dikning & vägtrummor

Dikning och kantskärning av alla typer av vägar, vi byter ut era
gamla eller trasiga vägtrummor och säkrar upp en torrare och stabilare vägkropp.

Linje- & kabelarbeten

Vi åtar oss fjärrvärme, fiber, lågspänning, högspänning samt väg- och gatubelysning. Vi förlägger ledningarna efter den effektivaste metoden för området, t.ex ledningsplöjning, traditionell schaktning, styrd borrning.

Asfalt & asfaltsjustering

Vi hjälper er med er nya uppfart, parkering, industritomt eller väg, vår väghyvel kan med uppställd totalstation leverera en justering på millimeternivå.

Anläggning av husgrunder

Vi hälper dig med anläggning av din nya grund, oavsett om det är grunden till drömhuset, garaget, fritidshuset eller nya industrilokalen hjälper vi er till färdigt utförande.

Vatten & avlopp

Vi utför kompletta VA anläggningar, oavsett det är mindre enskilda avlopp, föreningar eller kommunala ledningar. Allt från en mindre gråvattenledning, till större stamledningar och dagvattendammar.

Dränering av hus & grunder

 Flagnar färgen på källarväggen eller luktar det unket? Vi hjälper dig till en torr och trygg grund, isolerar och fuktsäkrar er grund och källare.

Kontakta oss

Henkes Gräv AB

Org.nr: 556798-6152

Timmervägen. 1 744 68 Horndal

 

Sociala medier